Najave

Stekni obrazovanje putem e-nastave!

Nerijetko mladi poljoprivrednik prilikom predaje natječajne dokumentacije za bespovratna sredstva mora imati završenu srednju školu iz područja poljoprivrede i veterine ili radno iskustvo iz poljoprivrede i veterine u trajanju od najmanje dvije godine i dokaz o stručnom usavršavanju i/ili osposobljavanju.

 

I nisu mladi poljoprivrednici jedini koji imaju ovaj problem, često je formalno znanje (upis u e-radnu knjižicu) zapreka poljoprivrednicima nevezano za njihovo praktično znanje, dob i godine radnog iskustva.

Da bi ih rasteretili i u isto vrijeme im omogućili stjecanje potrebnog formalnog znanja i vještina, Pučko otvoreno učilište Andragog od ove godine provodi i e-nastavu prilagođenu svim poljoprivrednim proizvođačima i onima koji to žele postati.

Zašto smo se odlučili za ovaj oblik nastave i u poljoprivredi?

Poljoprivrednici danas više nisu osobe koje ne prate nove tehnologije, oni ih koriste u svakodnevnom životu, a korištenje internetom proizlaze iz današnjeg načina modernog življenja.

Ono što je poljoprivredniku dragocjeno je njegovo vrijeme!

Da bi uskladili vrijeme, a isto tako i zadovoljili formalne kriterije, poljoprivrednik može iz udobnosti svoga doma, s radnog mjesta pa čak i s pametnog telefona pratiti nastavu.

Nastava se u isto vrijeme odvija i u učionici, za one koji žele klasični model obrazovanja, no omogućeno je i svima koji prate nove tehnologije iskoristiti sve prednosti ovog oblika nastave.

Pri tome osoba koja sluša nastavu s drugog mjesta isto može aktivno sudjelovati u nastavi i komunicirati s predavačem.

Još jedna prednost, s obzirom na to da poljoprivrednik ovisi o vremenskim uvjetima i drugim okolnostima, primjerice sezonska proizvodnja, u slučaju spriječenosti, u mogućnosti je pregledati snimak kada njemu to odgovara.

Svi naši programi koje provodimo odobreni su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u e-radnu knjižicu.

 

Program koje poljoprivrednici mogu upisati i slušati on-line u Pučkom otvorenom učilištu Andragog su programi osposobljavanja za:

-       JEDNOSTAVNE POSLOVE U ZANIMANJU MESAR

-       PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA

-       PROIZVOĐAČA RATARSKIH KULTURA

-       UZGAJIVAČA VOĆA

-       POSLOVE CVJEĆARA – ARANŽERA

-       JEDNOSTAVNE POSLOVE U ZANIMANJU PEKAR

-       POSLOVE MLJEKARA – SIRARA

-       POSLOVE VINOGRADARA I VINARA

-       POSLOVE UZGAJIVAČA I PRERAĐIVAČA LJEKOVITOG, AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA

-       UZGAJIVAČA POVRĆA

-       RUKOVATELJA TRAKTOROM S RADNIM PRIKLJUČCIMA

-       POSLOVE MASLINARA

-       RUKOVATELJA KOMBAJNOM

-       RUKOVATELJA TRIMEROM

-       RUKOVATELJ MOTORNOM KOSILICOM

-       JEDNOSTAVNE POSLOVE VRTLARA

 

Uz navedene programe koje mogu polagati i on-line putem, polaznici mogu kod nas pohađati i program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za veterinarskog tehničara te druge programe.

 

Više informacija možete dobiti na:

www.andragog.hr
Varšavska 17, 10 000 Zagreb
tel: 015515874
mob: 0912260000
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tražite posao...

Croatian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Yiddish