Najave

VELEBIT voćarski vosak s propolisom – hladni

VELEBIT voćarski vosak s propolisom – hladni, je visokokvalitetni, prirodni, hrvatski, proizvod namijenjen korištenju prilikom svih oblika cijepljenja.

VELEBIT voćarski vosak s propolisom – hladni, zaštićen je u Hrvatskom zavodu za intelektualno vlasništvo i kao takav je na tržištu već tri godine. Vosak je jedinstven po svom 100%-tnom domaćem, prirodnom sastavu za razliku od cijele palete uvoznih, sintetičkih ili akrilnih smola koje dolaze pod nazivom „voćarski vosak“, a nalaze se na policama hrvatskih poljoprivrednih apoteka.

Cijela priča o ovoj vrsti voska nastala je puno prije i ona seže daleko u povijest kada su sličan pripravak koristili naši pradjedovi da bi zaštitili svoje voćnjake i maslinike. VELEBIT voćarski vosak s propolisom – hladni, za razliku od tog arhaičnog pripravka, proizvod je stabilizirane kvalitete s dodatkom sredstava koji na prirodan način potiču brži oporavak oštećenih dijelova biljke. Veliku ulogu u VELEBIT voćarskom vosku igra upravo propolis koji proizvodu daje ljekovitu notu.

Upotreba VELEBIT voćarskog voska u ekološkoj proizvodnji pokazala se od velike važnosti jer je i taj dio zaštite biljki na propisan, prirodni način snažna karika u zatvaranju tog ekološkog kruga proizvodnje i dobivanju pripadajućih certifikata.

VELEBIT voćarski vosak s propolisom – hladni, koristi se prilikom svih oblika cijepljenja. Voskom se premazuju presjeci grana za vrijeme zimske rezidbe, u vrijeme mirovanja vegetacije, a isto se radi i u vrijeme proljetne (zelene) rezidbe grana.

Za razliku od tekućih voskova za istu namjenu VELEBIT voćarski vosak s dodatkom propolisa je praktičniji u namjeni jer se za razliku od spomenutih nanosi jednim potezom u željenom sloju, bez naknadnog "podebljavanja".

VELEBIT voćarski vosak s propolisom – hladni, uspješno, na prirodan način zatvara prereze i rane na voćkama, štiti ih od mraza i drugih vremenskih nepogoda, te sprječava prodor bakterija i gljivica u voćku. Sporije sušenje VELEBIT voćarskog voska s dodatkom propolisa sprječava naglo sušenje i pucanje istog, te na taj način efikasnije štiti povrijeðeni dio biljke.

VELEBIT voćarski vosak s propolisom – hladni, može se naći gotovo u svim poljoprivrednim apotekama u Republici Hrvatskoj, a jednostavno ga je naručiti i putem Internet trgovine na adresi
www.plodnaoranica.com

Za više informacija obratite nam se putem telefona: 043 427 270, mobitela: 099 356 66 77 ili e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Tražite posao...

Croatian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Yiddish